Upitnik o uvjetima rada osobnih asistenata osobama s invaliditetom

Large upitnik ris

Osobni asistenti olakšavaju osobama s invaliditetom svakodnevno funkcioniranje – pomažu im oko prehrane, održavanja osobne higijene, mobilnosti i sudjelovanja u društvenim aktivnostima. Međutim, njihovi uvjeti rada su loši: niske plaće i nesigurni kratkotrajni ugovori samo su dio problema.

 

Pozivamo sve vas zaposlene preko udruga kao osobni asistenti da ispunite kratki upitnik o uvjetima rada i pridonesete našem istraživanju.

 

Upitnik provodi inicijativa "Osobni asistenti zajedno", koja radi na povezivanju osobnih asistenata osobama s invaliditetom s ciljem unapređenja uvjeta rada.

 

Upitnik je anoniman, ali ako želite saznati više o inicijativi, zamolili bismo vas da nam ostavite vaše kontakt podatke (u zadnjem dijelu upitnika). Javit ćemo vam se i informirati vas o rezultatima upitnika te vas upoznati s aktivnostima naše inicijative. Također nam se možete javiti u inbox stranice "Osobni asistenti zajedno", na e-mail osobni.asistenti@ris.com.hr ili telefon 098 931 2433.

Upitnik možete ispuniti OVDJE.

Više informacija o inicijativi dostupno je na stranici: Osobni asistenti zajedno - sindikalna inicijativa za bolje uvjete rada.